De 8 bästa kaffemaskinerna från Bosch

products 8 jämförda Bosch kaffemaskiner
Användarrecensioner 7 579 Användarrecensioner

Vilka kaffemaskiner från Bosch är bäst? Vi har jämfört 8 kaffemaskiner från Bosch och rankat dem från bäst till sämst. Vår jämförelse av kaffemaskiner från Bosch baseras på recensioner från 7 579 användare.

Uppdaterad:
02. april 2023

Vi tjänar pengar på provision när du köper via oss. Hur vi arbetar.

Produkttyp caret
Tillverkare caret
filterFilter
 1. 1

  Bosch CTL636ES6
  Betyg
  90/100
  Bra
  Inbyggd kaffemaskin
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 528 recensioner
 2. 2

  Bosch CTL636EB6
  Betyg
  90/100
  Bra
  Inbyggd kaffemaskin
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 432 recensioner
 3. 3

  Bosch CTL636ES1
  Betyg
  90/100
  Bra
  Fcomputer.se 21 557 kr
  Inbyggd kaffemaskin
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 374 recensioner
 4. Den bästa kaffebryggare
  4

  Bosch TKA6A043
  Betyg
  88/100
  Bra
  Proshop.se 675 kr
  Amazon.se 746 kr
  Kaffebryggare
  Glaskanna
  1,2 liter vattentank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 2239 recensioner
 5. 5

  Bosch TKA6A643
  Betyg
  88/100
  Bra
  Amazon.se 739 kr
  Kaffebryggare
  Glaskanna
  1,0 liter vattentank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 995 recensioner
 6. 6

  Bosch CompactClass Extra TKA3A033
  Betyg
  88/100
  Bra
  Amazon.se 652 kr
  Kaffebryggare
  Glaskanna
  1,2 liter vattentank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 300 recensioner
 7. 7

  Bosch TKA8013
  Betyg
  86/100
  Bra
  Kaffebryggare
  Glaskanna
  1,25 liter vattentank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,3) 874 recensioner
 8. Billigast
  8

  Bosch TKA3A031
  Betyg
  82/100
  Okej
  Amazon.se 423 kr
  Proshop.se 878 kr
  Kaffebryggare
  Glaskanna
  1,0 liter vattentank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,1) 388 recensioner
 9. Bosch TKA6A683
  Utgått
  Kaffebryggare
  Termoskanna
  1,0 liter vattentank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,2) 1449 recensioner

Om

Kaffemaskiner från Bosch tillverkas med tysk kvalitet och hållbara material, med årtionden av erfarenhet inom kaffeindustrin, från filterkaffemaskiner till helautomatiska kaffemaskiner och inbyggda varianter. Kaffemaskiner från Bosch använder teknik som gör att vattnet kokar snabbare, kaffebönorna mals felfritt och att själva maskinen kan rengöras enklare. Kaffemaskiner från Bosch kan tyckas lite dyra, men det beror på att deras kaffemaskiner kommer med ordentliga garantier, håller hög standard och är tillräckligt välbyggda för att hålla i många år.

Filterkaffemaskiner från Bosch

Filterkaffemaskiner från Bosch är utrustade med ett stort antal innovativa funktioner som kan aktiveras med en knapptryckning. De har en mängd olika alternativ, till exempel ComfortLine- och Styline-serien. Bosch erbjuder många modeller i olika prisklasser och med olika tekniker.

Jämför filterkaffemaskiner från Bosch med alla andra filterkaffemaskiner här:

september 26, 2023

Teknik du hittar i filterkaffemaskiner från Bosch:

 • Funktionen Aroma+: Genom att trycka på knappen Aroma+ blir smaken i ditt kaffe mer intensiv. Funktionen låter dig justera intensiteten i ditt kaffe, så att du kan njuta av starkare eller mildare kaffe beroende på vad du föredrar.
 • Droppstopp-funktion: Droppstopp-funktionen möjliggör en ren bryggningsprocess, genom att automatiskt stoppa flödet av kaffe så snart kannan tas bort. Funktionen förhindrar oavsiktligt droppande och gör att du kan ta bort kannan utan att behöva vänta på att hela kannan fylls upp.
 • Avkalkningsprogram: Avkalkningsprogrammet är en inställning för vattenhårdhet som meddelar dig när det är dags att köra avkalkningsprogrammet, vilket maskinen sedan sköter på egen hand.
 • DualHeating-system: DualHeating-systemet möjliggör en jämn vattentemperatur som är idealisk för att brygga kaffe, 92–96 °C. Kaffet hålls sedan vid en optimal temperatur på 80–85 °C.
 • Aroma-sensor: Denna funktion justerar automatiskt bryggningstiden för att garantera en optimal bryggning, även med en liten mängd kaffe.
 • Automatisk avstängningsfunktion: Filterkaffemaskinen stängs automatiskt av efter en viss tid efter kaffeberedningen.

Automatiska kaffemaskiner från Bosch

Med automatiska kaffemaskiner från Bosch kan du tillreda mjölkiga kaffespecialiteter som cappuccino eller latte macchiato med krämigt mjölkskum. De automatiska funktionerna innebär att du bara behöver trycka på knappen på kaffemaskinen eller använda dig av appen.

Jämför automatiska kaffemaskiner från Bosch med alla andra automatiska kaffemaskiner här:

september 26, 2023

Teknik du hittar i automatiska kaffemaskiner från Bosch:

 • CeramDrive: Bosch använder en kvarn tillverkad av slitstark keramik som extraherar starkare aromer och intensiva smaker från kaffebönorna genom att exakt och konsekvent mala kaffebönorna med låg ljudnivå.
 • SensoFlow-systemet: SensoFlow-systemet upprätthåller den ideala temperaturen under hela bryggningsprocessen, det vill säga 92–96 °C.
 • OneTouch-funktionen: Gör alla kaffespecialiteter med en knapptryckning, oavsett om det gäller espresso, cappuccino eller latte macchiato.
 • AromaDouble Shot: Med den här tekniken kan du göra ditt kaffe starkare (med mindre bitterhet) genom att mala och brygga två gånger för att få den fullaste smaken.
 • OneTouch DoubleCup: Skapa två olika koppar kaffe samtidigt, med bara en knapptryckning.
 • AutoMilk Clean: Den här tekniken kan automatiskt rengöra efter varje kopp kaffe genom att använda ånga för att rengöra mjölksystemet ordentligt.
 • MilkSteam Direct: Bosch gör det möjligt för dig att få mjölkskum i varje kopp kaffe, perfekt för cappuccino och latte macchiato.
 • AromaPro Concept: Denna funktion upptäcker vilken typ av bönor som används och justerar automatiskt inställningarna därefter för att ge ett exakt kontakttryck för optimal aromutvinning.
 • Home Connect-appen: Med appen Home Connect kan du styra kaffemaskinen på distans. Den erbjuder även smarta funktioner, till exempel funktionen coffeeWorld som visar olika kafferecept runt om i världen, funktionen myCoffee som låter dig spara personliga kafferecept och kaffe-spellistan som låter dig välja flera olika drycker på samma gång, som kaffemaskinen sedan brygger i den ordning du valt. Appen har dessutom en hel del användbar information om kaffe, till exempel om olika bönsorter, skördemetoder och rostningstekniker.

Inbyggda automatiska kaffemaskiner från Bosch

Inbyggda automatiska kaffemaskiner från Bosch är dyrare än filterkaffemaskiner och automatiska kaffemaskiner, men kan vara värda priset eftersom de sömlöst smälter in i ditt kök och kan kombineras med andra inbyggda apparater från Bosch.

Teknik du hittar i inbyggda automatiska kaffemaskiner från Bosch (beskrivs i avsnittet om automatiska kaffemaskiner från Bosch):

 • CeramDrive
 • SensoFlow-system
 • OneTouch-funktion
 • AromaDouble Shot
 • OneTouch DoubleCup
 • AutoMilk Clean
 • MilkSteam Direct
 • AromaPro Concept
 • Home Connect-appen
de-DE en-GB es-ES nl-NL da-DK sv-SE

Copyright 2021 © Reoverview.se
Som Amazon Associate tjänar jag på kvalificerade köp.