Ecovacs Deebot T9+

Betyg
82/100
Okej
835 Användarrecensioner
★★★★★
★★★★★
(4,1)

Priser

Proshop.se 7 728 kr Till butik
Elon.se 8 288 kr Till butik
Tretti.se
Fri frakt
8 735 kr Till butik
WhiteAway.se
Fri frakt
8 750 kr Till butik
Enemo.se 8 750 kr Till butik
Amazon.se Till butik
Priset är 336 kr lägre än för 30 dagar sedan. Mer om priset » »
Vi tjänar pengar på provision när du köper via oss.
För flera rum

För flera rum

Moppningsfunktion

Moppningsfunktion

Max. klättringshöjd

Max. klättringshöjd

2,0 cm

Arbetsyta

Arbetsyta

120 m²

Smartphone-app

Smartphone-app

Mapping

Mapping

Specifikationer »

Fördelar

 • Kan tömma sin smutsbehållare automatiskt
 • Har en luftfräschare
 • Moppen har en vibrationsinställning som efterliknar en skurningsrörelse
 • Appen är intuitiv och har många funktioner
 • Låter dig skapa en 3D-karta
 • Lång batteritid
 • Exakt kartläggning i realtid
 • Rengör effektivt runt stolar och bordsben
 • Enastående sugförmåga

Nackdelar

 • Dyr
 • Endast en kapsel för luftfräschare medföljer
 • Klumpar av smuts och hår har svårt att ta sig in i den automatiska tömningsstationen
 • Upptäcker inte kablar och sladdar
caret-up caret-down

Specifikationer

Batteri
Max. gångtid
175 min
Laddningstid
390 min
Batterityp
Li-ion
Batterikapacitet
5200 mAh
Rengöring
Arbetsyta
120 m²
Ljudnivå
69 dB
Sugkraft
3000 Pa
Max klättringshöjd
2,0 cm
Effekt
50,0 w
Moppningsfunktion
Ja
Vattentankens kapacitet
0,24 l
Ytterligare information
Behållarkapacitet
0,42 l
Mapping-Sensor
LDS
Filter
EPA 12
Automatisk tömning
Ja
Matt-boost
Ja
Funktioner
Automatisk uppladdning
Ja
Ladda upp och fortsätt
Ja
Schemaprogrammering
Ja
Smartphone-app
Ja
Röstkommando
Ja
Kompatibel med Alexa
Ja
Kompatibel med Google Assistant
Ja
Trappsensor
Ja
Tillbehör
Fjärrkontroll
Ja
Design
Form
Rund
Antal sidoborstar
2
Appfunktioner
Interaktiv kartläggning
Ja
Realtidsspårning
Ja
Digitalt Blockerat Område
Ja
Zon-rengöring
Ja
Karta för flera våningar
Ja
Rengöring av Valt Rum
Ja
Mått och vikt
Höjd
9,4 cm
Bredd
35,3 cm
Djup
35,3 cm
Vikt
3,6 kg

Jämför specifikationer

juni 26, 2022

Vem är Ecovacs Deebot T9+ lämplig för?

 • Om du är dammallergiker så är Ecovacs Deebot T9+:s automatiska tömningsstation till stor hjälp eftersom du inte behöver tömma behållaren manuellt, vilket i slutändan minskar din exponering för damm.
 • Om du letar efter en innovativ robotdammsugare med avancerade funktioner så kanske du gillar Ecovacs Deebot T9+ som har unika funktioner, t.ex. en luftfräschare, en vibrerande moppmatta och en 3D-karta.
 • Om du vill ha en robotdammsugare som inte har ett enkelt moppningsredskap kan Ecovacs Deebot T9+ vara något för dig. Till skillnad från andra robotdammsugare som bara släpar sina moppkuddar genom rummet har Ecovacs Deebot T9+ en vibrerande moppkudde som är mer kapabel att ta bort fläckar från golvet.
 • Om du bor i ett stort hus kan du bli imponerad av Ecovacs Deebot T9+ eftersom den har en lång batteritid och en bra kartläggningskapacitet.
 • Om du har många rum i ditt hem är kartläggningsförmågan hos Ecovacs Deebot T9+ till stor hjälp eftersom den kan skilja mellan olika rum och har en funktion för selektiv rumsrengöring. Detta är till hjälp eftersom du till exempel inte behöver låta robotdammsugaren städa hela hemmet bara för att städa köket.
 • Om du har många möbler, t.ex. bord och stolar, kan Ecovacs Deebot T9+ lätt manövrera runt stols- och bordsben och städa grundligt utan att fastna.

Vem är Ecovacs Deebot T9+ inte lämplig för?

 • Om du tycker att Ecovacs Deebot T9+ är för dyr för din budget så kanske du vill kika på Ecovacs Deebot T9 som inte har en automatisk tömningsstation, vilket gör den något billigare. Men om du har en mindre budget så kanske du vill titta på Roborock S6 Pure eller Ecovacs Deebot Ozmo 920 som har ett lägre pris men fortfarande städar effektivt.
 • Om du har känsliga husdjur eller spädbarn så kan de bli skrämda eller störda av ljudet som den automatiska tömningsstationen producerar när den tömmer behållaren. Men tömningsprocessen som avger ett högt ljud varar bara i några sekunder.

Betyg

Faith
AV:
Faith
Detta är vår recension av Ecovacs Deebot T9+ baserat på flera timmars forskning av recensioner från experter och användare.
Uppdaterad 07-09-2021

Ecovacs Deebot T9+ har många nya och avancerade funktioner, men det innebär också att den är dyr. Den har förbättrad dammsugnings- och moppningsförmåga och nya funktioner som förbättrar rengöringseffektiviteten.

Ecovacs Deebot T9+ har ett tillbehör för luftfräschare som du kan sätta där moppningstillbehöret ska vara. Du kan alltså bara använda luftfräscharen när du dammsuger. Den sprutar en mild parfym nedåt så att robotdammsugaren inte bara dammsuger golvet utan också lämnar en behaglig doft. Det finns dock bara en luftfräschare i lådan och den räcker i ungefär 60 dagar.

Jämfört med Ecovacs Deebot OZMO T8 så har Ecovacs Deebot T9+ en bättre moppningsförmåga eftersom dess moppningsplatta vibrerar eller rör sig fram och tillbaka i snabb takt. Detta gör att Ecovacs Deebot T9+ kan imitera skrubbningsrörelsen och enkelt ta bort fläckar på golvet jämfört med andra robotdammsugare som bara drar sin moppmatta över golvet. Den har också förbättrat sin dammsugningsförmåga tack vare sin kraftfulla sugförmåga på max 3000Pa.

Den automatiska tömningsstationen är nu en vanlig funktion bland avancerade robotdammsugare på grund av den bekvämlighet de erbjuder. Ecovacs Deebot T9+ har en liten smutsbehållare så den automatiska tömningsstationen är till stor hjälp. Med den automatiska tömningsstationen behöver du inte oroa dig för att manuellt tömma behållaren. De som har dammallergier har den största fördelen eftersom de inte längre kommer att utsättas för damm när de tömmer behållaren. Som alla automatiska tömningsstationer producerar den dock ett högt ljud när den tömmer behållaren. Som tur är varar detta bara i några sekunder.

Nackdelen med Ecovacs Deebot T9+:s automatiska tömningsstation är att den inte alltid gör sig av med alla klumpar av smuts och hår eftersom den har ett litet utlopp. Så du kan fortfarande behöva kontrollera dammsugaren då och då för att se om den fått ut all smuts.

Navigationssystemet i Ecovacs Deebot T9+ är enastående eftersom det kan tillhandahålla kartläggning i realtid som gör att du kan övervaka vilka områden robotdammsugaren redan har städat och inte städat ännu. Det tillhandahåller också en exakt karta som du kan se i appen.

3D-kartan är en unik funktion hos Ecovacs Deebot T9+. Den gör att du kan placera möbler som sängar, soffor och skåp i den skapade kartan för att kopiera detaljerna i din rumsindelning. Detta ger inte mycket värde och Ecovacs Deebot T9+ kan fortfarande navigera effektivt utan 3D-kartan, men det är trevligt att se en virtuell 3D-karta över ditt eget hus som också hjälper robotdammsugaren att bättre förstå vilken typ av hinder som finns runt omkring den.

Om den avancerade inställningen i appen är aktiverad så kan du ställa in virtuella gränser, t.ex. no-go-zoner och no-mop-zoner. Detta är till hjälp om du har områden som du inte vill att robotdammsugaren ska städa, till exempel där du ställer ditt husdjurs vattenskål eller nära eldstaden. Du kan också styra om Ecovacs Deebot T9+ ska städa ett specifikt rum eller hela hemmet. Du kan också styra hur många gånger eller passeringar den ska göra för varje rum. Om köket till exempel är mer utsatt för smuts kan du instruera robotdammsugaren att städa köket oftare än andra rum.

Ecovacs Deebot T9+ har en bra hinderdetektor, vilket är anledningen till att den städar effektivt runt stolsben. Den kan förflytta sig exakt runt bords- eller stolsben och köra runt en till två gånger för att få med sig all smuts i närheten. Kablar och sladdar är dock fortfarande ett problem eftersom Ecovacs Deebot T9+ inte upptäcker dem som hinder. Men du kan lösa det här problemet genom att sätta virtuella gränser för områden med många sladdar eller kablar.

Sammanfattningsvis är Ecovacs Deebot T9+:s pris rättvist på grund av de olika unika funktioner som den erbjuder. Dessa inkluderar automatisk tömning, en förbättrad moppningsförmåga, en luftfräschare och en kraftfull sugförmåga. Du måste dock tänka på de löpande kostnaderna för kapslar för luftfräschare, påsar och engångs-moppmattor.

Ecovacs Deebot T9+ vs. Roborock S7 caret-up caret-down

Fördelar

Lägre (9,4 cm vs. 9,6 cm)
Starkare sugkraft (3000Pa vs. 2500Pa)
Med automatisk tömningsstation
Effektivare moppningsförmåga (vibrerande moppningsplatta)
Kommer med luftfräschare
Mer avancerad kartläggning (3D-karta)

Nackdelar

Dyrare
Mindre smutsbehållare (0,42 liter vs. 0,47 liter)
Mindre vattentank (0,24 liter vs. 0,3 liter)
Något kortare batteritid (175 minuter vs. 180 minuter)

Din recension av Ecovacs Deebot T9+

Obligatoriska fält är markerade med *
Poäng*
Städprestanda
Batteri
Värde för pengarna
Kvalitet
Ljudnivå
Enkel användning
Rengöring & Underhåll
Visa fler

Ranking

 • Nr 10 av 15 i Ecovacs robotdammsugare test

Jämförelse caret-up caret-down

caret-up caret-down Produktinformation
Ecovacs Deebot T9+ Roborock S7 MaxV Plus
Roborock S7 MaxV
Namn Ecovacs Deebot T9+ Roborock S7 MaxV Plus Roborock S7 MaxV
Poäng
82
98
96
Rang Nr 52 av 72 Nr 1 av 72 Nr 2 av 72
Recensioner
★★★★★
★★★★★
(4.1)
835 Recensioner
★★★★★
★★★★★
(4.9)
49 Recensioner
★★★★★
★★★★★
(4.9)
32 Recensioner
Pris 7 728 kr 10 162 kr 8 064 kr
caret-up caret-down Batteri
Max. gångtid 175 min 180 min 180 min
Laddningstid 390 min 240 min 240 min
Batterityp Li-ion Li-ion Li-ion
Batterikapacitet 5200 mAh 5200 mAh 5200 mAh
caret-up caret-down Rengöring
Arbetsyta 120 m² 300 m² 300 m²
Ljudnivå 69 dB 67 dB 67 dB
Sugkraft 3000 Pa 5100 Pa 5100 Pa
Max klättringshöjd 2,0 cm 2,0 cm 2,0 cm
Effekt 50,0 w 74,0 w 74,0 w
Moppningsfunktion
Vattentankens kapacitet 0,24 l 0,2 l 0,2 l
caret-up caret-down Ytterligare information
Behållarkapacitet 0,42 l 0,4 l 0,4 l
Mapping-Sensor LDS LDS+Kamera LDS+Kamera
Filter EPA 12 EPA 11 EPA 11
Automatisk tömning
Matt-boost
caret-up caret-down Funktioner
Automatisk uppladdning
Ladda upp och fortsätt
Schemaprogrammering
Smartphone-app
Röstkommando
Kompatibel med Alexa
Kompatibel med Google Assistant
Trappsensor
caret-up caret-down Tillbehör
Fjärrkontroll
caret-up caret-down Design
Form Rund Rund Rund
Antal sidoborstar 2 1 1
caret-up caret-down Appfunktioner
Interaktiv kartläggning
Real Time Tracking
Digital Blocked Area
Zoned Cleaning
Multi Floor Maps
Selected Room Cleaning
caret-up caret-down Mått och vikt
Höjd 9,4 cm 9,65 cm 9,65 cm
Bredd 35,3 cm 35,3 cm 35,3 cm
Djup 35,3 cm 35,0 cm 35,0 cm
Vikt 3,6 kg

Recensioner caret-up caret-down

Användarrecensioner
4,1
★★★★★
★★★★★
835 Recensenter

caret-up caret-down Användarrecensioner

4,4
★★★★★
★★★★★
63 Recensioner
Mediamarkt.de
4,3
★★★★★
★★★★★
42 Recensioner
Otto.de
4,3
★★★★★
★★★★★
78 Recensioner
4,1
★★★★★
★★★★★
649 Recensioner
Bol.com
4,0
★★★★★
★★★★★
2 Recensioner
WhiteAway.com
3,0
★★★★★
★★★★★
1 Recensioner

Frågor och Svar caret-up caret-down

Det finns för närvarande inga frågor.

Har du en fråga?

de-DE es-ES it-IT nl-NL da-DK sv-SE
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Skapare

Hej, jag heter Klaus Bachmann och jag är skapare på Reoverview.se. Jag har i skrivande stund arbetat med hushållsapparater i flera år. Jag publicerar opartiska jämförelser baserat på användarrecensioner, expertrecensioner och testresultat. Hoppas du gillar webbplatsen.
Med vänliga hälsningar, Klaus.

klaus@reoverview.se

Copyright 2021 © Reoverview.se
Som Amazon Associate tjänar jag på kvalificerade köp.