De 10 bästa robotdammsugarna för djurhår

Uppdaterad 24. april 2023 av Hur vi arbetar
robotdammsugare för djurhår
(Bild: Reoverview)

Vilka robotdammsugare är bäst för djurhår? Vi har jämfört robotdammsugare för djurhår och hittat de bästa. Läs vidare för att se vad du ska tänka på när du väljer en robotdammsugare för djurhår.

Topp 10 bästa robotdammsugarna för djurhår

Baserat på: 298 228 användarrecensioner

Rang Bild Robotdammsugare Poäng Betyg Pris
1 Roborock S7 MaxV Ultra Roborock S7 MaxV Ultra 94 Bra 15 564 kr
2 Roborock S7 MaxV Plus Roborock S7 MaxV Plus 93 Bra 15 014 kr
4 Roborock S7 Pro Ultra Roborock S7 Pro Ultra 92 Bra 14 436 kr
7 Roborock Q7 Max+ Roborock Q7 Max+ 88 Bra 6 426 kr
8 Roborock Q7 Max Roborock Q7 Max 88 Bra 3 990 kr
9 Samsung Jet Bot+ Samsung Jet Bot+ 88 Bra 9 890 kr

Du hittar alla 72 robotdammsugare här.

Vad ska du leta efter?

Robotdammsugare som suger upp djurhår från en matta (Video: Reoverview)
  • Sugkraft: Den absolut viktigaste faktorn när du väljer en robotdammsugare för djurhår är robotens sugkraft, särskilt när det gäller att suga upp djurhår från mattor. Robotdammsugares sugkraft varierar från 850 till 6000 Pa. Robotdammsugarna med den högsta sugkraften hittar du här.
  • Objektigenkänning: Om du har husdjur så kanske du vill ha en robotdammsugare med objektigenkänning. Denna funktion kan hjälpa roboten att navigera runt föremål och hinder, inklusive husdjuren själva. Med objektigenkänning upptäcker robotdammsugaren när den stöter på ett husdjur eller andra hinder och kan justera sina rengöringsmönster för att undvika att kollidera med dem.
  • Detta är särskilt viktigt för djurägare, eftersom husdjur ibland kan bli skrämda eller störda av ljudet eller rörelsen från en robotdammsugare. Genom att använda objektigenkänning för att undvika kollisioner kan en robotdammsugare bidra till att minimera störningar för husdjur och minska risken för oavsiktliga skador på föremål i hemmet.

  • Interaktiv kartläggning: Om du har husdjur så vill du kanske ha en robotdammsugare med intelligent navigering (t.ex. LiDAR-, kamera- eller VSLAM-navigering), eftersom dessa kan skapa interaktiva kartor som gör det möjligt att skapa zoner i huset som dammsugaren undviker. Detta gör det möjligt att förhindra att din robotdammsugare kör på de platser där ditt husdjur vistas.
  • Stor dammbehållare: Om ditt husdjur fäller mycket så kan det vara en bra idé att välja en robotdammsugare med en stor dammbehållare, så att du inte konstant behöver tömma den. Robotdammsugare med automatisk tömning är också värt att överväga.
de-DE en-GB es-ES fr-FR it-IT nl-NL en-US da-DK sv-SE

Copyright 2021 © Reoverview.se
Som Amazon Associate tjänar jag på kvalificerade köp.