De 10 bästa kaffemaskinerna från Siemens

products 11 jämförda produkter
Användarrecensioner 13 622 Användarrecensioner
Test 1 Test

Vilken kaffemaskin från Siemens är det bästa alternativet för dig? Vi har jämfört 11 kaffemaskiner från Siemens och rankat dem från bäst till sämst.

Uppdaterad:
02. april 2023

Vi tjänar pengar på provision när du köper via oss. Hur vi arbetar.

Produkttyp caret
Tillverkare caret
filterFilter
 1. Den bästa helautomatiska kaffemaskinen
  1

  Siemens TE657M03DE
  Betyg
  92/100
  Bra
  Helautomatisk kaffemaskin
  Mjölkskummare
  19 bar pumptryck
  LCD-Display
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 1133 recensioner
 2. 2

  Siemens CT636LES1
  Betyg
  92/100
  Bra
  Inbyggd kaffemaskin
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 157 recensioner
 3. 3

  Siemens EQ.9 Plus Connect TI9578X1DE
  Betyg
  90/100
  Bra
  Helautomatisk kaffemaskin
  App-kontroll
  Mjölkskummare
  19 bar pumptryck
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 1499 recensioner
 4. 4

  Siemens TP501R09
  Betyg
  90/100
  Bra
  Amazon.se 6 247 kr
  Helautomatisk kaffemaskin
  Mjölkskummare
  15 bar pumptryck
  TFT color display
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 1140 recensioner
 5. 5

  Siemens CT636LES6
  Betyg
  90/100
  Bra
  Inbyggd kaffemaskin
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 223 recensioner
 6. Den bästa kaffebryggare
  6

  Siemens TC86503
  3 färger
  Betyg
  88/100
  Bra
  Kaffebryggare
  Termoskanna
  Med timerfunktion
  1,0 liter vattentank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 2970 recensioner
 7. 7

  Siemens TI923509DE
  Betyg
  88/100
  Bra
  Helautomatisk kaffemaskin
  Mjölkskummare
  19 bar pumptryck
  TFT color display
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 1269 recensioner
 8. 8

  Siemens EQ.6 Plus s500 TE655203RW
  Betyg
  88/100
  Bra
  Proshop.se 7 990 kr
  Helautomatisk kaffemaskin
  Mjölkskummare
  Kaffekanna funktion
  19 bar pumptryck
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 890 recensioner
 9. 9

  Siemens TQ907R03
  Betyg
  88/100
  Bra
  Helautomatisk kaffemaskin
  App-kontroll
  Mjölkskummare
  Kaffekanna funktion
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 17 recensioner
 10. 10

  Siemens EQ9+ S500 TI9553X1RW
  Betyg
  86/100
  Bra
  Helautomatisk kaffemaskin
  App-kontroll
  Mjölkskummare
  Kaffekanna funktion
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,3) 389 recensioner
 11. 11

  Siemens EQ.500 TQ505R09
  Betyg
  84/100
  Okej
  Helautomatisk kaffemaskin
  Mjölkskummare
  15 bar pumptryck
  TFT color display
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,2) 1096 recensioner
 12. Siemens TC86303
  2 färger
  Utgått
  Kaffebryggare
  Glaskanna
  Med timerfunktion
  1,25 liter vattentank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 1383 recensioner
 13. Siemens TQ505D09
  Utgått
  Helautomatisk kaffemaskin
  Mjölkskummare
  15 bar pumptryck
  TFT color display
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,2) 1456 recensioner

Om

Siemens kaffemaskiner tillverkas med tysk teknik och företaget grundades 1847. Siemens är ett av de största namnen på marknaden tack vare sin långa historia när det kommer till hemelektronik. Siemens kaffemaskiner är kända för sin hållbarhet, tillförlitlighet och sitt enkla underhåll. De erbjuder ett brett utbud av kaffebryggare, automatiska kaffemaskiner och integrerade automatiska kaffemaskiner för att passa olika preferenser inom kaffevärlden.

Siemens kaffebryggare

Kaffebryggare från Siemens kombinerar tysk teknik med klassisk design för att brygga din dagliga kanna kaffe. Kaffebryggare från Siemens är normalt sätt billigare än andra modeller som automatiska och inbyggda maskiner. De är utrustade med ett sensorstyrt värmesystem så att både vatten och kaffe värms upp till rätt temperatur varje gång. De är även utrustade med en droppstopp-funktion som stoppar dropp och förhindrar att kaffe rinner ner på kokplattan, vilket gör den lättare att hålla rent.

Jämför Siemens kaffebryggare med alla andra märken här:

september 26, 2023

Teknik i kaffebryggare från Siemens:

 • Aroma Sense Plus-funktion: Aroma Sense Plus-funktionen känner av vattenmängden och justerar bryggningsprocessen för att garantera en optimal kopp kaffe varje gång. Om sensorerna i behållaren upptäcker en låg vattennivå så saktar de automatiskt ned bryggningsprocessen för att utvinna arom och smakämnen på bästa sätt.
 • Sensorkontrollerat värmesystem: Ett sensorkontrollerat värmesystem säkerställer att både kaffe och vatten värms upp till rätt temperatur, varje gång. Systemet värmer upp vattnet till mellan 92–96°C och håller det varmt.
 • Programmerbar timerfunktion: Med denna funktion kan du programmera när du vill att kaffet ska bryggas. Detta är en mycket smidig funktion för folk som reser mycket.
 • Droppstopp-funktion: Så fort kannan tas bort från bryggaren så aktiveras funktionen och håller värmeplattan fri från kaffedropp, vilket gör det lättare att hålla kaffebryggaren ren.
 • Avkalkningsfunktion: Indikerar när det är dags att avkalka. Avkalkningen startas sedan med hjälp av en knapptryckning.

Automatiska kaffemaskiner från Siemens

Med Siemens automatiska kaffemaskiner är specialkaffe såsom cappuccino, latte och macchiato bara en knapptryckning bort. Fyll bara bönbehållaren med den kaffesort du vill ha och överlåt resten till Siemens. Siemens automatiska kaffemaskiner erbjuder flera kaffestyrkor, har keramiska kvarnar och en intuitiv display. De helautomatiska kaffemaskinerna är utrustade med det patenterade iAroma-systemet, som gör att du får ut det absolut bästa ur dina bönor. De keramiska kvarnarna, som arbetar ljudlöst, gör att Siemens automatiska kaffemaskiner skiljer sig från andra tillverkare. Du kan styra den automatiska kaffemaskinen med hjälp av kontrollknapparna på själva kaffemaskinen eller genom att använda appen som erbjuder olika smarta funktioner. Vissa automatiska kaffemaskiner från Siemens är utrustade med automatiska program som både avkalkar och rengör, vilket hjälper dig att spara tid. Siemens erbjuder automatiska kaffemaskiner i olika prisklasser för att passa alla, från de med en liten budget till de som letar efter en automatisk kaffemaskin i toppklassen.

Jämför automatiska kaffemaskiner från Siemens med alla andra automatiska kaffemaskiner här:

september 26, 2023

Teknik i Siemens kaffemaskiner:

 • iAroma system: Kombinerar olika smarta funktioner som tillsammans arbetar för att få den bästa möjliga kaffekvaliteten:
  • Keramisk kvarn: Den keramiska kvarnen är otroligt tystgående eftersom den maler bönorna försiktigt, exakt och jämnt för att verkligen få ut kaffets fulla arom.
  • SensoFlow intelligent värmesystem: Denna funktion säkerställer en konstant och perfekt bryggtemperatur.
  • Smart vattenpump: Justerar automatiskt vattentryck och flöde för den bästa smakupplevelsen och aromen.
 • OneTouch: OneTouch är en intuitiv display som låter dig göra kaffevarianter som latte macchiato, cappuccino och extra stark espresso med bara en knapptryckning.
 • AromaDouble Shot-funktion: Med denna funktion kan du njuta av en extra kopp starkt kaffe, med fräsch arom och utan bitterhet. Maskinen gör detta genom att mala och brygga kaffet en gång till, med mindre vatten.
 • Automatisk rengöring och avkalkning: Systemet har en larmfunktion som påminner dig om när det är dags att rengöra kaffemaskinen för att säkerställa goda resultat.
 • Home Connect-appen: Du kan styra Siemens automatiska kaffemaskiner med hjälp av displayen på själva kaffemaskinen eller genom att ansluta den till appen. Med Home Connect kan du styra kaffemaskinen på distans. I appen hittar du även smarta funktioner som coffeeWorld och myCoffee, som visar olika kafferecept och gör det möjligt att anpassa kafferecept.
 • BaristaMode: Låter dig vara mer delaktig i bryggningsprocessen. Med hjälp av denna funktion kan du bland annat justera styrka, mängd, temperatur, mjölkmängd och brygghastighet.
 • DualBean-system: DualBean-systemet har två separata behållare för kaffebönor för att säkerställa att två olika kaffebönor inte blandas. Varje behållare har sin egen kvarn som garanterar att den önskade smaken uppnås.

Inbyggda automatiska kaffemaskiner från Siemens

Siemens inbyggda automatiska kaffemaskiner är dyra, men ger dig en personlig kaffebar i ditt eget kök. Siemens inbyggda automatiska kaffemaskiner erbjuder olika kaffestyrkor och kan automatiskt mala, brygga och rengöra med bara en knapptryckning. En av de viktigaste funktionerna i Siemens inbyggda automatiska kaffemaskiner är oneTouch DoubleCup-funktionen som låter dig brygga två koppar samtidigt, där iAroma-systemet ansvarar för smakupplevelsen. De automatiska kaffemaskinerna är även utrustade med ett smart SensoFlow-värmesystem som ger en jämn bryggtemperatur, och ett kaffesensorsystem som automatiskt justerar malningstiden beroende på typen av kaffeböna. Vissa integrerade automatiska kaffemaskiner från Siemens kan styras med hjälp av appen, som erbjuder funktioner som myCoffee och coffeeWorld. Vissa modeller har också autoMilk Clean-programmet, som rengör den inbyggda kaffemaskinens mjölksystem med hjälp av ånga.

Tekniken i inbyggda automatiska kaffemaskinerna från Siemens (beskrivs i föregående avsnitt om automatiska kaffemaskiner från Siemens):

 • aromaDouble Shot
 • autoMilk Clean
 • iAroma-systemet
 • sensoFlow-systemet
 • Keramisk kvarn
 • Smart vattenpump
 • oneTouch DoubleCup
 • Home Connect-appen
 • baristaMode
 • DualBean-systemet
de-DE es-ES nl-NL da-DK sv-SE

Copyright 2021 © Reoverview.se
Som Amazon Associate tjänar jag på kvalificerade köp.