Hur vi arbetar

Hur har vår robotdammsugare provats annorlunda?

Vi har själva prövat några av robotdammsugarna, till exempel, Eufy RoboVac 30C och Xiaomi Roborock S6, men vi har inte själva testat de flesta av produkterna. Vår rankningslista består av 719 robotdammsugare och vi har endast möjlighet att jämföra så många produkter för att vi samlar information online. Detta är hur vårt test/vår jämförelse skiljer sig från andra konkurrenter:
  • Vi samlar massor av användarrecensioner och samlar inte de från en enda källa (De flesta hemsidor samlar bara recensioner från Amazon, vilket lämnar massor av produkter från jämförelsen).
  • Våra system uppdaterar dagligen rankning baserat på nya recensioner och tester, detta gör att våra rankningar alltid är korrekta.
  • Vårt poängsystem är baserat på en algoritm, detta gör vår rankning mer opartisk då vi inte kan ändra rankningen manuellt.
  • Vi har samlat in många specifikationer för varje produkt, vilket gör det enklare för oss att jämföra specifikationerna. Du kan använda filtret i vår jämförelse för att sortera efter robotdammsugarna som uppfyller dina behov.

Copyright 2021 © Reoverview.se
Som Amazon Associate tjänar jag på kvalificerade köp.